< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

08.03
2014
Congrès de la Secció Local Sarrià - Sant Gervasi

Ahir divendres dia 7 de març, la secció local del districte de Sarrià - Sant Gervasi de les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) va celebrar un any més el Congrés per escollir la nova permanent. Aquest congrés va comptar amb molta més audiència que altres anys, al qual van assistir al voltant d'una trentena de militants. 

El vespre va començar amb l'elecció de la mesa del congrés, la qual va comptar amb Marc Laporte, Carles Martí i Sergi Duatis. Després dels informes polític i econòmic explicats pel portaveu de la secció Guillem Casals (remarcant tota la feina feta aquest darrer any per la permanent), es va passar a la presentació de les candidatures a les diferents secretaries, amb breus però clars discursos per part dels candidats, qui van demostrar tenir moltes ganes d'emprendre aquest nou projecte. Tot seguit es va procedir a votar aquestes candidatures. També es van presentar els candidats a consellers nacionals, i es van votar a continuació. Finalment, vam poder comptar amb uns breus discursos per part de la presidenta d'Esquerra de Sarrià - Sant Gervasi i del portaveu regional, que van remarcar la feina ben feta per aquesta permanent i per tota la militància de la secció local en general. Seguidament, el reelegit portaveu va fer la cloenda del congrés, deixant clar que tenia moltes ganes d'encarar aquest any tan important per tots nosaltres juntament amb la nova permanent.

Aquesta nova permanent formada per quatre nois i tres noies, compta amb les següents secretaries:
Portaveu: Guillem Casals
Secretari d'Organització: Bernat Oró
Secretari de Finances: Xavier Caballero
Secretari de Comunicació: Sílvia Caufapé
Secretària d'Imatge: Laura Elias
Secretària d'Activisme: Pau Cruz 
Secretària de la Dona: Núria Armengol

Per altra banda, els consellers nacionals són Bernat Oró i Pau Laporte.

Aquesta nova permanent encara un any ple de reptes i dificultat, però alhora té moltes ganes de començar a treballar per tal de fer possible tot allò que ens proposem. Perquè sabem que si treballem, guanyarem!

La militància de Sarrià-St.Gervasi La militància de Sarrià-St.Gervasi