< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

18.11
2013
Crònica de l'acte de divendres amb l'Alfred Bosch i el Gerard Gómez del Moral

Com la majoria de lectors sabreu, el divendres dia 15 de novembre, quan justament començava a fer fred, vam organitzar un acte a Plaça Sarrià amb l'Alfred Bosch (diputat el Congrés) i el Gerard Gómez del Moral (portaveu de les JERC). En el marc de la campanya "Atreveix-te a decidir" que les JERC estem duent a terme des de tots els nivells nosaltres vam pensar en convidar l'Alfred per parlar del fet de poder votar i de la internacionalització de la qüestió. Doncs bé, realment va ser una tarda on es van parlar molts temes, des de la postura dels dirigents europeus de cara al posicionament pel que fa a la independència fins al tema de les pensions en una futura república catalana. L'assistència va ser d'una vuitantena de persones comptant que n'hi va haver que s'hi van quedar només una estona, no obstant hem de reconèixer que estem molt contents de la participació que tothom va mostrar.

El Guillem Casals com a portaveu de la secció local va ser l'encarregat d'obrir la xerrada i el Gerard va començar amb la presentació de la temàtica recordant que els joves no podem arronsar-nos i hem de seguir tirant endavant per guanyar. L'Alfred va centrar la seva intervenció inicial en el perquè de la independència, fent èmfasi en que no és una dèria, és una necessitat. "Ho fem pel passat, pel present i pel futur, perquè probablement els nostres avantpassats van ser a primera línia quan tot va començar, perquè actualment ens ho mereixem també nosaltres, que també som còmplices d'aquella derrota i per tant som aquí per seguir amb la lluita, i finalment perquè volem que els nostres fills visquin en un país lliure; per això és important seguir lluitant i treballant incansablement fins a aconseguir el nostre objectiu." 

Estem molt agraïts, ho tornem a repetir, de la participació dels ciutadans del barri de Sarrià i volem donar també les gràcies a l'Alfred i al Gerard per haver-nos pogut concedir el plaer de preguntar-los aspectes poc clars sobre la independència de Catalunya. 

Salut i independència!