< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

02.04
2008
Es presenta la Campanya "Baixem-li els fums"

El passat dissabte 29 de Març, les JERC - Barcelona vam fer la presentació de la campanya anual que ocuparà el calendari polític del segon trimestre del 2008. Després d'haver tractat temes com el transport públic, l'habitatge, la immigració, el treball o bé la salut, enguany, sota el lema "Baixem-li els Fums!", la campanya se centre en el medi ambient i la ciutat de Barcelona.

Una setantena de militants es van reunir al Centre Cívic Sagrada Família, on es va presentar i posar en debat el document de treball, que pretén fer una anàlisi de la situació actual i proposar una sèrie d'accions per a canviar el creixent deteriorament ambiental de la ciutat. Alhora, el document servirà de guia per a marcar les línies de acció al llarg d'aquests tres mesos. Després de debatre les diferents esmenes, el document va ser aprovat per unanimitat.

Cal Remarcar la importància que ha tingut la secció local de Sarrià - Sant Gervasi, tant en la redacció del document com en la presentació d'esmenes. Aquestes últimes  van generar un debat força interessant sobre punts com l'aigua o l'energia. El nostre portaveu local, Jordi Jacas, va aprofitar per denunciar la barbaritat que s'està fent al nostre districte amb la tal·la de bastants centenars d'arbres per a l'instal·lació d'una nova muntanya russa per al Parc del Tibidabo.

L'acte va concloure amb unes paraules del Xavier Florensa (Vicepresident de la Comissió de Medi Ambient de l'Ajuntament de Barcelona), Marc Candela (Secretari Nacional de Medi Ambient de les JERC) i Gerard Gómez del Moral (Portaveu de les JERC - Barcelona).