< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

05.02
2012
Les JERC ens reunim amb el Grup Municipal d'ERC i la Plataforma Salvem la Rotonda

El darrer divendres 3 de Febrer el portaveu de les JERC Sarrià-Sant Gervasi, Marc Laporte, es va reunir amb el GM d'ERC i la plataforma Salvem la Rotonda.

El darrer divendres 3 de Febrer, el portaveu de les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) del districte de Sarrià-Sant Gervasi es va reunir, juntament amb el Grup Municipal d'ERC, amb la Plataforma Salvem la Rotonda. Plataforma amb la qual s'estan mantenint estretes relacions els darrers mesos.

Aquesta reunió tenia com a objectius primordials apropar postures per part del GM d'ERC i la plataforma, marcar les línies a seguir per les dues parts i buscar solucions a curt termini, donat que les obres ja han començat  i sembla que no les aturaran. Jordi Portabella, portaveu del Grup Municipal d'ERC, va instar a la plataforma a mobilitzar a tot el seu sector, per tal de poder fer més pressió mediàtica. De la mateixa manera, els va recomanar que parlessin amb més personatges mediàtics. 

El portaveu de les JERC Sarrià-Sant Gervasi, Marc Laporte, al sortir de la reunió va declarar: "Estem molt satisfets amb la reunió. Anem en la mateixa direcció i estem convençuts que això té una gran utilitat. Aquesta és una plataforma que hauria de servir d'exemple per a tots els moviments veïnals del districte i de la ciutat" 

A més a més, Laporte va dir que no es pot permetre que Nuñez y Navaro vagi a la seva i facin coses totalemnt il·legals.  "Hem de parar sigui com sigui aquesta atrocitat i convido a totes les persones que viuen a Barcelona i s'estimen el patrimoni d'aquesta ciutat a mobilitzar-se".

La Rotonda La Rotonda