< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

04.02
2008
Les JERC Planifiquem el 2008

El passat dissabte 2 de febrer, les JERC - Barcelona vam organitzar la Tancada Anual al Pati Llimona. Amb la participació de més de quaranta de militants, es van marcar les línies de treball i el calendari dels actes que es durant a terme durant el 2008.

Pel matí, també es van presentar els Plans de Treball per al 2008 de les diferents seccions locals i de les secretaries de la Federació de Barcelona. Per la tarda, va tenir lloc un taller sobre creació de projectes i organització de les finances dels casals i un altre centrat en comunicació i noves tecnologies.

Pel que respecte a la nostra secció local, Sarrià-Sant Gervasi, aquest any hem desenvolupat un pla de treball molt ambiciós, tant en la part d'organització interna, que ens distribuiex les tasques per poder dur-les a terme de la manera més eficient, amb el control que correspon, com en la nostra activitat al carrer, bàsicament centrada en la setmana de lluita, aquest any destinada a denunciar la dolentissima xarxa de transports publics al districte.

Amb la Tancada, les JERC - Barcelona hem fet una estructuració bàsica del 2008 amb la participació de tots els casals, per tal d'assegurar que aquest any, sigui un altre any ple de reivindicacions i èxits.