< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

25.02
2008
Les JERC Sarrià Sant Gervasi assisteixen a l'acte central de campanya de les JERC

Dissabte 23 va tenir lloc al centre cívic La Palma de Reus l’acte central de campanya de les JERC en motiu de la 3a Calçotada Independentista del Camp. L’acte va tenir un to marcadament festiu i reivindicatiu i va comptar amb la presència de més de 200 assistents, entre ells una desena de la nostra secció local que va demostrar un cop més el compromís amb els actes Nacionals.

També va coomptar am la presència de les caps de llista de les JERC a les circumscripcions de Barcelona —Georgina Oliva—, Girona —Laia Cañigueral—, Lleida —Mireia Pellicer—, Tarragona —Núria Gavarró— i València —Anna Peña—, així com dels caps de llista d’Esquerra per Barcelona, Joan Ridao, i per Tarragona, Lluís Aragonès. L’acte va comptar amb la presència de Gemma McKenna, representant d’Ógra Shinn Féin, les joventuts republicanes irlandeses, que va donar tot el seu suport a la candidatura d’Esquerra al Congrés espanyol.

Durant els parlaments Ridao va afirmar que “Espanya cada dia s’assembla més a Sèrbia” i que el president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, “s’ha aliat amb els dolents” pel fet de no reconèixer Kosovo com a estat. Ridao va apuntar aquesta actitud del Govern espanyol com una raó més que justifica la independència dels Països Catalans”.

Per la seva banda, les candidates de les JERC a les eleccions de l’Estat espanyol van esperonar tots els independentistes a votar Esquerra el proper 9 de març per avançar cap a exercir el dret a decidir del poble català el més aviat com sigui possible. De la mateixa manera les candidates del jovent independentista van demanar el vot a Esquerra per aturar la MAT, el transvasament de l’Ebre i per desmantellar el Ministeri d’Habitatge. La jornada es va acabar amb les cançons del cantautor Miquel del Roig.