< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

19.11
2006
Les JERC Sarrià – Sant Gervasi participem de la manifestació per salvar el cim del Tibidabo

Aquest migdia una desena d’activistes de les JERC Sarrià – Sant Gervasi hem participat de la manifestació conjunta organitzada per la Plataforma Cívica per la Defensa de Collserola i l’Associació de Veïns del Tibidabo.

La marxa, totalment pacífica i tranquil•la ha servit per mostrar el desacord davant el projecte d’ampliació tant de l’actual pàrquing com de les mateixes atraccions del parc, que està propiciant una tala massiva d’arbres amb el greu impacte mediambiental que això provoca. Durant el matí, s’ha aprofitat també per a recollir signatures per tal d’aturar aquesta proposta tan agressiva.

Les JERC de Sarrià – Sant Gervasi hem repartit durant la jornada un miler d’octavetes entre els veïns de la zona i els visitants al parc d’atraccions, on es podia veure el lema de la campanya, “Collserola no és una atracció! Aturem l’especulació!”, i en el qual es denúncia la greu situació ecològica que està patint aquest espai natural.

Jordi Jacas, Portaveu de les JERC Sarrià – Sant Gervasi, ha condemnat instants després de l’acte “les accions que s’estan duent a terme al cim” que considera “que estan malmetent de forma irreversible el medi natural i fomentant l’especulació urbanística a la serra“. Ha anunciat també que “la feina de les JERC no acabarà aquí”, i que tenim previst “portar aquesta campanya un pas més lluny”.