< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

22.02
2007
Les JERC Sarrià – Sant Gervasi protestem contra el servei de la RENFE

Avui a la tarda diversos militants de les JERC Sarrià – Sant Gervasi han participat de l’acció duta a terme a l’estació de Passeig de Gràcia, acció que ha servit per demanar de forma clara que la xarxa ferroviària passi a dependre de la Generalitat de Catalunya. En el mateix acte s’han repartit centenars d’octavetes així com tres centenars de xiulets.

Així doncs, sota el lema “No perdis el tren” s’han efectuat dues accions més a nivell barceloní, una a Sants i l’altre a Sant Andreu, on s’ha aprofitat per posar de manifest les queixes dels usuaris i per denunciar els retards que es pateixen cada dia. En global, han participat de l’acció més de 60 militants de les JERC – Barcelona així com també s’han repartit un miler d’octavetes entre els usuaris de la RENFE.

Gerard Coca
, Portaveu de les JERC – Barcelona, ha denunciat poc després de les accions que “malauradament fets com els ocorreguts avui a la línia C3 són normals a Catalunya” i ha exigit “el traspàs sense demora dels serveis ferroviaris a la Generalitat de Catalunya” així com també “una dotació econòmica suficient per compensar la manca històrica d’inversions”. Coca ha reclamat a “totes les administracions que prioritzin el transport ferroviari, peça clau per a garantir un transport públic i de qualitat”.