< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

30.11
2006
Les JERC Sarrià - Sant Gervasi protestem davant el consolat dels Estats Units

Minuts després de les cinc de la tarda, i en motiu del dia Internacional de Solidaritat amb Palestina, diversos activistes de les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) a la ciutat de Barcelona hem desplegat una pancarta a la porta del consolat americà on es podia llegir “Llibertat pels pobles, llibertat per Palestina”.

Instants després de començar la protesta, pacífica i a la via pública, dos agents de la “Policía Nacional” ens han obligat a plegar i a entregar-los la pancarta. Amb una actitud nerviosa ens han demanat la documentació alhora que els ens han retingut a l’entrada del pàrquing durant més de 40 minuts.

Gerard Coca, Portaveu de les JERC – Barcelona, ha manifestat que “aquest tipus d’actituds atempten contra la llibertat d’expressió” alhora que ha assegurat que “res no aturarà ni farà variar el nostre treball”. Coca ha aprofitat l’ocasió per recriminar “la política intransigent que està duent el govern nord-americà”, als quals els ha demanat que “treballin per la pau i no obstaculitzin les resolucions de l’ONU”.