< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

20.04
2007
Les JERC Sarrià – Sant Gervasi seguim lluitant per Collserola!

El passat dimecres dia 18 d’abril un grup de militants de les JERC Sarrià – Sant Gervasi acompanyats del Secretari de Política Municipal de les JERC – Barcelona, Xavi Navarro, van mantenir una reunió amb el grup municipal d’Esquerra a l’Ajuntament de Barcelona per tal de tractar la reforma del Parc d’Atraccions del Tibidabo i les seves rodalies.

Durant més d’una hora els militants de les JERC van fer arribar les seves preocupacions i preguntes a la coordinadora del grup, mentre es va analitzar la situació sobre plànols i fotografies.

La reunió ha estat ben valorada des de l’assemblea del jovent independentista del districte, doncs es van fer arribar propostes i inquietuds al grup municipal el qual va agafar el compromís d’estudiar-les, sobretot les plantejades en matèria de foment del transport públic i pacificació del trànsit fins a la Vila de Vallvidrera.

Així doncs, les JERC Sarrià – Sant Gervasi reafirmem el nostre compromís amb el territori, el medi ambient, els joves i els veïns. A Sarrià – Sant Gervasi la lluita continua!