< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

06.10
2012
Que no es quedi en les paraules!

Les JERC Sarrià Sant Gervasi vam assistir el 4 d’octubre al Plenari del districte. Vam participar-hi activament amb una proposta i una pregunta. El suggeriment era que durant el pregó que inaugurava avui la Festa Major de Sarrià es tragués la bandera espanyola tot posant-hi l’estelada al seu lloc. Aquesta fou denegada directament pel regidor (Joan Puigdollers) apel·lant la llei que no podien saltar-se.

La pregunta, que anava enfocada al tema sobre quines eren les intencions de cara a l’Espai Jove que reclamem fa temps al districte, va ser resposta amb la invitació a les JERC Sarrià Sant Gervasi a llegir el PAD (Pla d’Actuació del Districte) que es durà a terme durant els anys 2012-2015.
La gran resposta la trobem entre les línies del subapartat “Persones i famílies” del document que ens invitava a llegir el nostre regidor:

“ - Determinar la ubicació de l’espai jove del Districte com a equipament de referència i el seu pla funcional.
- Potenciar-hi la participació activa dels joves.”

Ens agradaria veure com, realment, senyor regidor, és per a vostès una prioritat que “els joves i adolescents sentin la ciutat com un espai on puguin desenvolupar i consolidar els seus projectes culturals i de lleure, per exemple a partir del condicionament dels espais joves de cada Districte”.