< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

03.05
2013
Seguim lluitant pel transport públic!

El dilluns dia 29 d'abril, les JERC Sarrià-Sant Gervasi vam assistir al Consell de Barri de Vallvidrera per traslladar certes preguntes al regidor Joan Puigdollers envers el Pla d'Actuació del Districte; entre elles, si de debò estaven "estudiant, avaluant i millorant el servei de transport públic de Vallvidrera" com prometen en el PAD. A part, vam donar diverses alternatives, solucions i possibles millores del servei de Sarrià-Sant Gervasi, Vallvidrera i les Planes. El Sr. Puigdollers va al·legar que el dèficit actual del districte és fruit d'una mala gestió dels fons públics del tripartit que van formar el Partit Socialista Català (PSC), Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i Iniciativa per Catalunya Verds (ICV). Després d'aquest atac directe al nostre partit vam decidir abandonar la sala just després de fer efectiu el torn de rèplica, on el vam avisar que seguirem insistint en les nostres idees i exigint-li que acompleixi el seu Pla d'Actuació, començant el mateix dijous al Ple del Districte. 

Fent efectiva la nostra advertència ahir dia 2 de maig a les 19h vam fer acte de presència al Plenari del Consell del Districte per tornar a demanar que tinguin en compte la mala qualitat i el poc servei que té el transport públic al nostre barri. Vam desplegar una petita pancarta on hi deia "Les JERC reclamem igualtat d'oportunitats d'accés a tota la ciutat" i, de la mateixa manera que dilluns, el regidor va delegar responsabilitats fent-nos saber que hi tenen una comissió treballant-hi i que no saben quan estarà enllestida la feina degut al poc pressupost del que disposa el districte. També va recordar que dimarts vam abandonar la sala i que li va semblar una falta de respecte, el nostre Portaveu Guillem Casals, que va exercir d'interlocutor tant ahir com dimarts, va replicar les paraules de Puigdollers defensant que aquest va faltar-nos el respecte primer fent-nos responsables del dèficit del districte, rèplica que no va tenir resposta per part del regidor. Davant aquesta indiferència seguirem lluitant per un transport públic igualitari a tota la ciutat! 

Les JERC Sarrià - Sant Gervasi entenem que hem de seguir treballant per millorar el nostre districte, i per això persistirem i seguirem duent les nostres propostes a nivell institucional fins que obtinguem resposta. Endavant!