< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

05.12
2006
Tothom a la manifestació per l'Autodeterminació!

Davant la denegació per part del Departament d’Interior del recorregut previst inicialment per la manifestació del 6 de desembre, les JERC han decidit canviar el punt d’inici de la manifestació, i convocar a tots els joves independentistes a les 18:30 hores a l’Arc de Triomf, des d’on sortirà la marxa pels carrers de Barcelona. Per arribar-hi, es pot utilitzar la Línia 1 del metro, o la xarxa de rodalies de Renfe, baixant a l'estació Arc de Triomf.

La manifestació de les JERC està convocada sota el lema “Superem la Constitució. Autodeterminació. Construïm la majoria social”, i té per objectiu posar al centre del debat polític el dret a l’autodeterminació, com eina per decidir el futur dels Països Catalans en democràcia i per aconseguir la capacitat de decisió sobre el benestar col·lectiu de tots els catalans i catalanes.

Així doncs, demà dia 6 de desembre, no t'ho pensis: Vine amb el Jovent Independentista a manifestar-te a favor de l'Autodeterminació dels pobles. Superem la constitució!