< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

05.10
2006
XIVè Congrés a Barcelona.

El passat 3 d'Octubre es va celebrar a Barcelona el XIV congrés de la Federació Regional de Barcelona. Després d'un dur procés congressual on s'han celebrat diferents debats arreu dels casals de Barcelona que han culminat en un congrés molt curtidor a nivell de debat i el congrés on han assistit més militants de la història de la Federació.

Dins de la nova executiva destaca que el Portaveu i el Secretari d'imatge i comunicació pertanyen a la secció local de Sarrià-St. Gervasi. Gerard Gómez del Moral ha sortit reescollit com a portaveu de la Federació i Jordi Jacas i Mateu com a Secretari d'Imatge i comunicació, en substitució de Jordi Navarro que en el moment que va acabar el congrés va cedir el seu càrrec i es va jubilar de les JERC després de més de 6 anys de molt bona feina a l'organització.

La nova executiva té com a aval la feina ben feta dels darrers dos anys (ja que només un membre no repeteix) per tant té totes les garanties que faran una bona feina, que faran que la federació de Barcelona segueixi sent una de les federacions més fortes a nivell nacional i la més activa.

Des de la Secció Local de Sarrià St. Gervasi els hi desitgem molta sort, que segur que ho faran molt bé.