< Tornar enrere

ACTUALITAT: CAMPANYES

2020
Contra la precaritetat, polítiques públiques! - Educació

Primera xerrada de la nova campanya!

Xerrada sobre polítiques públiques en l’àmbit d’educació. Ara més que mai cal aturar-nos i repensar el model educatiu que tenim per millorar-lo!

Aquesta xerrada es va dur a terme el 2 de juny de 2020 de manera telemàtica. Podeu consultar-la al complet al següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=hH-N-6UAX08

Al nostre compte de Twitter també vam seguir la xerrada amb algunes de les intervencions més destacades. Aquí teniu l'enllaç al fil: https://twitter.com/joventstandreu/status/1267435452161818624?s=20

🗓 🕔 El dimarts dia 2 de juny a les 18:30h tingué lloc de manera telemàtica un debat molt ric i interactiu sobre les polítiques públiques que cal impulsar per millorar l'educació pública catalana. 

🗣 Les persones participants van ser l'Anna Nebreda, assessora al Departament d’Educació i Secretària General de la Federació d’ERC Barcelona⁣; el Xavier Miralles i Gonzalez, Professor de secundària i batxillerat a l’Educació Pública⁣; i el Carlos R. Escuredo: Assessor d’Educació i Esports al Grup Municipal d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona i conseller portaveu al districte de Sant Andreu. Va moderar el debat la Júlia Mayor, consellera del Jovent Republicà de Sant Andreu. 

Aquí us deixem un breu resum

L'educació és un pilar per a qualsevol societat. Vivim moments de màxima complexitat, però cal invertir-hi decididament.
Portem dècades arrossegant errors sense parar-nos a reflexionar dels problemes de fons de l'educació pública. Calen millors horaris, més recursos autogestionats, més pedagogia i menys tecnologia improvitzada.
L'educació pública és un dret de l'infant. No pot ser que es prenguin polítiques públiques en què el focus deixi de ser l'infant.

Contra la precarietat, polítiques públiques - Educació Contra la precarietat, polítiques públiques - Educació