< Tornar enrere

ACTUALITAT: CAMPANYES

2019
Programa Jovent Republicà de Sant Andreu eleccions municipals 26-M 2019

Presentació del programa que a partir del 26-M farà de Sant Andreu el districte que volem! 

El Jovent Republicà de Sant Andreu sortim a guanyar la ciutat de Barcelona de la mà d'ERC-Nova per tal de fer de Sant Andreu el districte que volem! 

Barcelona necessita un canvi. La ciutat requereix d'un alcalde que governi més que promeses faci, d'un alcalde que posi les persones al centre i la lluita contra l'emergència climàtica com a eix fonamental del seu programa. Barcelona es mereix un alcalde que no sigui ambigu, un alcalde compromès amb les llibertats i els drets fonamentals, un alcalde que estigui a l'alçada de la voluntat dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya d'esdevenir un Estat independent. Cal un alcalde inclusiu, que porti la seguretat als carrers de Barcelona respectant els drets de tots els individus, amb un equip dissenyat amb els millors experts, format majoritàriament per dones que portaran el feminisme en tots els àmbits de la ciutat. 

Aquests només són alguns dels motius per què cal votar ERC-Nova el següent 26-M per tal de transformar Barcelona. A més, la regidora Montse Benedí representa el districte de Sant Andreu de la millor manera possible i, de la seva mà, nosaltres presentem a la Júlia Mayor com a candidata a consellera de districte. 

Aquí us presentem les nostres propostes a nivell de districte i també barri a barri, perquè volem transformar Barcelona!

El 26 de maig, voteu per un projecte rigorós i solvent que vol fer del bon govern la seva bandera, duent a terme una política de mà estesa per transformar la ciutat. Jovent, voteu l'equip d'Ernest Maragall per recuperar la regidoria de Joventut, per tenir la veu del Max Zañartu a l'Ajuntament, per una ciutat republicana

Fem de Sant Andreu el districte que volem!

Júlia Mayor, candidata a consellera de districte Júlia Mayor, candidata a consellera de districte