< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

08.03
2020
8 de març: Dia Internacional de la Dona Treballadora

Continuarem aquesta lluita i juntes cridarem ben fort que seguirem tossudament alçades en contra de tot allò que ens oprimeixi.
Per les que ja no hi son, per les que estem i per les que vindran!💜✊🏼

El passat 8 de març va ser el dia internacional de la dona treballadora. Aquí podeu veure el vídeo que vam fer! https://www.youtube.com/watch?v=BjO7N6iPLq8

El Jovent Republicà de Sant Andreu vam voler donar les gràcies a les nostres antecessores per obrir-nos pas a aquesta lluita que ens uneix a totes, i que busca acabar amb totes les desigualtats, que defensa la llibertat dels nostres cossos, que busca la no precarització de les dones, i que pretén visibilitzar tots els nostres actes i mèrits.

També vàrem participar en les diverses activitats organitzades des del Jovent Republicà de Barcelona per compartir experiències i teixir #XarxaFeminista! Això es pot veure a la imatge, en què es van denunciar les violències diàries que patim les dones pel simple fet de ser-ho.

Per tot això i més continuarem aquesta lluita i juntes cridarem ben fort que seguirem tossudament alçades en contra de tot allò que ens oprimeixi.

Per les que ja no hi son, per les que estem i per les que vindran!💜✊🏼

Activitat de denúncia de les violències masclistes Activitat de denúncia de les violències masclistes