< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

12.12
2018
Enric Furriols escollit candidat del Jovent Republicà de Vic per a les pròximes eleccions municipals del 26-M

L’Assemblea Local, celebrada el passat diumenge 9 de desembre, va escollir Enric Furriols i Espinosa com a candidat de les Joventuts d’Esquerra Republicana per a les Eleccions Municipals del 2019 a la capital d’Osona.

Enric Furriols i Espinosa va ser escollit, en l’Assemblea Local celebrada el passat diumenge, com a candidat de les Joventuts d’Esquerra Republicana de Vic per a les Eleccions Municipals del 26 de maig a la capital d’Osona. Furriols formarà part de la llista d’ERC Vic encapçalada per Maria Balasch. 

Després d’haver estat escollit va donar les gràcies a totes les persones militants per haver-li fet confiança. El candidat va remarcar que Vic necessita fer possible un canvi i només s’aconseguirà posant als joves al centre del debat i com a prioritat política “estarem a l’alçada del moment i treballarem incansablement per fer possible el canvi que Vic necessita. Els joves volem decidir-ho tot”.

En el seu discurs va estendre la mà a tots els i les joves de la ciutat per treballar conjuntament per un futur amb unes polítiques juvenils al servei dels joves “el Jovent Republicà volem ser claus en impulsar el projecte republicà a Vic. Només defensarem els nostres drets i transformarem la societat si som representatius del jovent vigatà. És per aquest motiu que treballem i seguirem treballant per sumar més persones al projecte”

En aquest sentit Furriols vol que el teixit associatiu jove de la ciutat de Vic es senti interpel·lat i ajudi a desenvolupar el seu programa amb el que es presentaran a les properes eleccions municipals i buscar solucions a les preocupacions reals de joves de la ciutat. Un programa que tractarà totes les polítiques de joventut i que serà integrat dins del programa d’Esquerra Republicana de Vic “apostem per la participació organitzada, acompanyant l'associacionisme i creant polítiques per i sobretot amb la gent”.

Enric Furriols, candidat pel Jovent Republicà a Vic | FOTO: Jovent Republicà de Vic Enric Furriols, candidat pel Jovent Republicà a Vic | FOTO: Jovent Republicà de Vic