< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

18.04
2015
Presentació de la candidatura ERC-SOM Vic per a les eleccions del 24-M

Les JERC Vic fan públic les 4 persones que aniran a la llista electoral d'ERC-SOM Vic per a les properes eleccions municipals del mes de maig.


Unes 300 persones van assistir aquest divendres 17 d’abril a la presentació de la candidatura d’ERC-SOM Vic de cara a les pròximes eleccions del 24 de maig.
 
La presentació també va servir per donar a conèixer els components de la totalitat de la llista, que van anar pujant a l'escenari a mesura que el candidat, Joan Ballana els presentava. En aquesta hi formaran part 4 membres de les JERC Vic.
 
Els membres de les JERC Vic que integraran la llista són: Guillem Dorca, portaveu de les JERC Vic que anirà de número 8; Júlia Solà, que ja va estar present a la última llista electoral de l’any 2011 i anirà de número 13; i Enric Furriols i David Pallarols que aniran de suplents.

Oriol Junqueras no va poder assistir a l’acte degut a la seva paternitat i en el seu lloc ho va fer Toni Comin, que va deixar clar la importància de la independència sobretot per poder assolir més justícia social. Seguidament va parlar l’alcaldable Joan Ballana, el qual va apostar per “més proximitat, per donar el protagonisme a la ciutadania, i per més transparència en el procés de presa de decisions".
 
L’acte el va tancar Marta Rovira, Secretaria General d’Esquerra Republicana de Catalunya, la qual serà la encarregada de tancar la llista dels republicans. Rovira va voler destacar de Ballana que "és una bona persona i sobretot un apassionat sense límits per Vic".

Els 4 membres de les JERC Vic que formen part de la candidatura d'ERC-SOM Vic | FOTO: JERC Vic Els 4 membres de les JERC Vic que formen part de la candidatura d'ERC-SOM Vic | FOTO: JERC Vic