< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

01.12
2019
El Jovent Republicà condemnem l'agressió LGTBIfòbica a un company de Sant Boi

El Jovent Republicà de Sant Boi denunciem amb rotunditat l'agressió homòfoba al nostre company

Aquest dissabte hem pogut comprovar com l’extrema dreta feixista i homòfoba encara es passeja amb total impunitat pels carrers de Sant Boi atacant i agredint a joves que passegen tranquil·lament. Aquesta nit, en Quim, company i militant del Jovent Republicà de Sant Boi, ha patit una greu agressió homòfoba quan tornava a casa. Un grup de 15 nois han començat a agredir-lo a ell i al seu company fins al punt que han necessitat de l'atenció mèdica urgent a un hospital. Lamentablement els atacants van fugir després de l'agressió, però una patrulla de policia era a la zona i s'ha pogut denunciar l'atac. 

 
Des del Jovent Republicà de Sant Boi i el Jovent Republicà del Baix Llobregat denunciem i condemnarem sempre amb rotunditat qualsevol atac homofòbic i discriminatori, i ens posem al costat del nostre company per a que pugui recuperar-se el més aviat possible.

El Jovent Republicà del Baix Llobregat condemnem l'agressió LGTBIfòbica a un company de Sant Boi El Jovent Republicà del Baix Llobregat condemnem l'agressió LGTBIfòbica a un company de Sant Boi