< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

12.02
2022
El Jovent Republicà del Baix Llobregat renova la Permanent Regional

Aquest cap de setmana les Joventuts d'Esquerra Republicana del Baix Llobregat han celebra tel seu XVIè Congrés Regional, on han renovat la seva Permanent Regional i Consellers Nacionals.

El passat dissabte 12 de febrer, l'organització va aprovar per unanimitat una Ponència Política sota el lema "Reactivem-nos" que servirà per establir la base política de l'organització i l’estratègia a desenvolupar durant els propers dos anys, contemplant també la reconstrucció social post-pandèmia i la mobilització de la militància independentista.

D'altra banda, es va renovar la Permanent Regional —òrgan gestor de l'activitat de l'organització a nivell del Baix Llobregat i l'Hospitalet—. Després de dos anys marcats per la pandèmia i la desmobilització, la militància va donar suport a la candidatura encapçalada per Xavi Mombiela, el nou portaveu regional, 
que ha afirmat que “el nou equip es compromet a tirar endavant grans projectes com el Baix Avança o el Música Jove, alhora que es traçarà una estratègia per donar solucions a les problemàtiques del jovent i s’encaran les eleccions municipals i generals del 2023”.

A més a més, també es van renovar els membres regionals del Consell Nacional màxim òrgan de decisió i representació de l'organització— així com el Reglament Orgànic Regional.

L'acte va finalitzar amb la cloenda per part de la Kènia Domenech, Portaveu Nacional del Jovent Republicà, i Joan Borràs, President Comarcal d'Esquerra Republicana

Consulta totes les fotografíes de l'acte aquí.


L'Alex, en Pau, la Maria, en Xavi, l'Alícia i la Mercè. La nova permanent. L'Alex, en Pau, la Maria, en Xavi, l'Alícia i la Mercè. La nova permanent.