< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

29.06
2014
El Mosquito del Garito guanya el SonaBaix 2014!

El dissabte 28 de juny vam celebrar la segona edició del SonaBaix a la Plaça del Casal de Joves de Sant Feliu i ja tenim guanyador! La banda vinguda des de l’Hospitalet de Llobregat, El Mosquito del Garito, es va imposar gràcies als vots del públic i també als del jurat.

La nit va començar amb els parlaments d’Arnau Mata, portaveu de les JERC Baix Llobregat i Àlex López, portaveu de Sant Feliu, que van recordar que el sistema de votació i van agraïr la presència dels assitents.
 
L’arrencada musical va venir de mans de Dràmstich, un grup de Sant Feliu que va connectar de seguida amb la de la plaça del Casal Jove. Seguidament els Mosquito del Garito, vinguts des de l’Hospitalet, van aportar el toc de rumba de la nit que els permetre guanyar el concurs i catapultar-los al concurs música jove de Montblanc, la segona fase del concurs a nivell dels Països Catalans en el marc de l’Acampada Jove.
 
A l’equador del concert, l’Assemblea de Joves Independentistes del Baix Llobregat (ANJI) va fer una lectura d’un manifest reivindicant la independència com a "única solució possible" a la dramàtica situació dels joves de la comarca. Mentrestant, l’altre entitat convidada i que també va formar part del jurat, l’ANC de Sant Feliu, recollia signatures per demanar el vot per la independència.
 
La música va continuar amb Mary Lou, que, entre d’altres, va interpretar el seu darrer single Wake Up. Finalment la joveníssima formació santfeliuenca Seikos va fer ballar i cantar a tota la plaça, que segons fonts dels treballadors del Casal Jove “mai havia estat tan plena”.


Aquí podreu veure totes les fotos de la nit: www.jerc.cat/baixllobregat/galeria/detall/570

Els grups del SonaBaix van aconseguir omplir la plaça del Casal de Joves de Sant Feliu. Els grups del SonaBaix van aconseguir omplir la plaça del Casal de Joves de Sant Feliu.

ARTICLES RELACIONATS