< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

03.10
2021
I Trobada Ecologista de l'AMB

El passat diumenge 3 d'octubre, la ciutat del Prat del Llobregat i l'espai natural del Delta del Llobregat acolliren la primera edició de la Trobada Ecologista del Jovent Republicà d'aquells territoris que conformen l'AMB, és a dir, el Baix Llobregat, el Barcelonès, el Maresme i el Vallès Occidental i el Vallès Oriental

Amb la col·laboració de la plataforma veïnal ecologista Ni un Pam de terra, els assistents a la jornada van conèixer de primera mà les reivindicacions de les veïnes de la ciutat del Prat i van poder veure com els plans urbanístics que està execuntant el govern municipal a través de l'ARE Sud estan destruïnt el parc agrari del Delta.

Més tard, les companyes de Ni un Pam de Terra van organitzar una visita guiada a l'espai natural del Delta del Llobregat que es veuria afectat amb la possible ampliació de l'aeroport.

Un cop acabada aquesta visita guiada, els assistent es van retrobar al nucli urbà on van rebre l'exconsellera Meritxell Serret. Aquesta, va donar la benvinguda als assistents al que esdevindria una tarda de formació i xerrades de caire ecologista. Es va realitzar una taula rodona sobre mobilitat a l'AMB amb diferents col·lectius d'arreu de la mateixa així com una dinàmica a càrrec del Secretari Nacional d'Ecologisme del Jovent Republicà, Ferran Ruz, on es va parlar sobre com assolir un model integral de mobilitat.

Programa de la I Trobada Ecologista de l'AMB Programa de la I Trobada Ecologista de l'AMB