< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

29.09
2014
Les JERC Baix Llobregat comencem la campanya pel 9N

A 41 dies per poder decidir el nostre futur les JERC del Baix Llobregat donem el tret de sortida a la campanya de les nostres vides per arribar al màxim nombre d’indecisos de la nostra comarca.

La campanya constarà de dues fases, avui dilluns 29 de setembre iniciem la titulada “Votar és guanyar”, que se centrarà en explicar que l’única solució del conflicte polític amb Espanya s’ha de resoldre per la via democràtica i que els ciutadans hem d’aprofitar aquesta oportunitat per poder dir la nostra. Aquesta primera etapa de la campanya s’allargarà fins el 12 d’octubre, moment en què es passarà a donar arguments i explicar perquè el proper 9 de novembre hem de votar pel Sí a la independència.
 
Si bé una part important de la campanya es farà a través de les xarxes socials, les JERC considerem que és fonamental trepitjar carrer i resoldre els dubtes sobre la independència cara a cara, al costat de la ciutadania, és per aquest motiu que estem preparant paradetes al carrer, repartiment de fulletons als instituts, encartellades... entre d’altres activitats per poder informar al jovent del Baix Llobregat.

Primera imatge de la campanya Primera imatge de la campanya "Votar és guanyar"