< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

27.08
2014
Les JERC Baix Llobregat donem a conèixer el procés català als turistes

Aquest dimarts 26 d’agost les JERC Baix Llobregat vam explicar a la T-1 de l’aeroport del Prat la voluntat del poble català de decidir el seu futur. El lloc no va ser escollit per casualitat, ja que l’objectiu era donar a conèixer la situació política catalana als turistes que aquests dies han visitat casa nostra.

“Cal que el món conegui el procés que estem vivint a Catalunya i l’aeroport del Prat és l’emplaçament perfecte per donar-lo a conèixer als estrangers” afirmava el portaveu Arnau Mata, que assenyalava que “gràcies a mobilitzacions ciutadanes com la V del proper 11 de setembre aconseguirem que el 9N hi hagi urnes als col·legis. El poder de la gent és innegable i hem de dir al món que el procés català no és una mania de quatre polítics, sinó que és la voluntat d’una majoria social que vol decidir el seu futur votant.” I afegia que “Malgrat les pressions del govern espanyol a altres estats perquè es mostrin desfavorables a la independència, crear una opinió pública internacional que pressioni els seus respectius governs pot ajudar a la celebració de la consulta.”
L’activitat va consistir en el repartiment de fulletons en 5 idiomes diferents i s’emmarcava en la nova campanya nacional “Our place in the world: Catalan Countries” que té com a objectiu donar a conèixer a tot el món la voluntat dels catalans i catalanes a decidir el nostre futur i construir un nou país.
I és que pensem que a menys de 3 mesos per a la celebració de la consulta no hi ha vacances que valguin, i justament per això el partit va engegar la campanya el 17 de juliol amb l’inici de l’Acampada Jove i la tancarem pels volts de l’11 de setembre.

Arnau Mata, el portaveu regional, participant en l'acció a la T-1 Arnau Mata, el portaveu regional, participant en l'acció a la T-1