< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

29.12
2014
Les JERC Baix Llobregat renovem equip i projecte

El passat dissabte dia 27 de desembre vam celebrar el XIIè Congrés a l’emblemàtic edifici de la Federació Obrera a Molins de Rei. Allà vam decidir i votar les línies que seguirà l’organització en els propers dos anys i l’equip encarregat d’implementar-les.

Després de la benvinguda feta per Sílvia Guillén, l’alcaldable d’ERC Molins, el portaveu sortint Arnau Mata va fer una valoració d’aquests darrers dos anys i va constatar la bona salut del partit degut a l’augment de militància, que ha passat a ser de gairebé 100 militants.

 
Posteriorment es va passar a la votació de la ponència, el document on es recullen les demandes i propostes de millora que els militants de la comarca vam fer a la darrera assemblea. Amb l’aprovació d’aquest document vam marcar els objectius organitzatius i polítics, que són, entre d’altres, donar una major importància a l’àmbit municipal enfront del comarcal i impulsar encara més la formació de la militància, per tal de preparar-nos per afrontar les properes eleccions municipals.
 
Aquestes tasques es duran a terme amb una nova permanent al capdavant de la comarca que també va ser elegida democràticament. El nou equip el conformaran: Aniol Costa, de Cervelló, que agafa el relleu d’Arnau Mata i serà portaveu; Irina Moreno, també de Cervelló, que repeteix a la Secretaria d’Organització; Aitor Rivera, de Sant Feliu, que passarà a ser secretari de Finances; Andrea Artero de Viladecans s’incorpora com a nova secretària d’Imatge i Comunicació; Sergi Farré, de Castellví de Rosanes ocuparà la nova figura de secretari de Sectorials i finalment Marc Darriba portarà la Secretaria de Formació i Estratègia.
 
A la cloenda del Congrés vam comptar amb les intervencions de Marcel Escudé, en representació d’ERC Baix Llobregat, que va destacar el valor afegit que comporta la visió jove i fresca de les JERC a la comarca; Joan Tardà, el diputat al Congrés espanyol va advertir dels temps difícils que s’acosten per Catalunya i per al procés d’independència. El portaveu nacional de les joventuts d’esquerra republicana, Gerard Gómez, també va dedicar unes paraules per al nou equip, animant-lo a treballar i a convèncer els joves del Baix Llobregat que la independència és necessària per aconseguir un estat el benestar que els treballadors ens mereixem.
 
Finalment va ser el torn d’Aniol Costa, el flamant portaveu de les JERC Baix Llobregat va recordar que “els indecisos no ens els guanyarem, ni avui, ni aquí. Sinó que haurem de sortir al carrer, encara que faci fred i se’ns glacin les mans. Ens els haurem de guanyar, demostrar que valem prou, que estem a l’alçada i que els som útils. Que a més de preocupar-nos el mateix que a ells els preocupa també els oferim solucions”.

Sílvia Guillén, alcaldable d'ERC Molins de Rei, va donar la benvinguda. Sílvia Guillén, alcaldable d'ERC Molins de Rei, va donar la benvinguda.