< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

28.07
2022
Marta Rosique explica l’estratègia independentista del Jovent Republicà en un acte a Sant Just Desvern

Durant l’acte, organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana a la plaça del Mercat Municipal, la diputada al Congrés dels Diputats va posar de manifest la necessitat d’organitzar-se perquè la implicació del jovent és imprescindible.

Abans de tancar el curs polític, les Joventuts d’Esquerra Republicana van organitzar un acte a la plaça del Mercat Municipal de Sant Just Desvern per compartir i debatre sobre l’estratègia independentista de la formació política.

Marta Rosique, diputada del Jovent Republicà al Congrés dels Diputats, va destacar com les Joventuts d’Esquerra Republicana posen l’alliberament nacional en el centre de l’agenda política, lluitant de forma indestriable per la justícia social.

La diputada va afirmar que “el Jovent Republicà es configura com l’única organització juvenil independentista capaç de vertebrar una estratègia arreu dels Països Catalans”, afegint que “sense un Baix Llobregat fort a nivell juvenil el país no avança: la nostra implicació és imprescindible.”

Així mateix, Marta Rosique ha explicat quines són les vies democràtiques per les quals aposta el Jovent Republicà, i ha destacat la necessitat d’implicar-se i militar, explicant des de la seva experiència com “no hi ha res més bonic en aquest món que militar i mobilitzar-se”.

L’acte ha comptat amb la participació de l’alcaldable d’Esquerra Republicana a Sant Just Desvern, Sergi Seguí qui ha volgut aprofitar l’espai per animar al jovent del municipi a implicar-se i mobilitzar-se: “ajudeu-nos a trencar les dinàmiques establertes i no deixem ningú enrere”.

Finalment, el Jovent Republicà ha organitzat una cervessada per aprofitar la presència de la diputada i atendre demandes de la ciutadania del municipi d’una forma més propera.

Marta Rosique explica l’estratègia independentista del Jovent Republicà en un acte a Sant Just Desvern Marta Rosique explica l’estratègia independentista del Jovent Republicà en un acte a Sant Just Desvern