< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

09.05
2022
Marta Rosique visita el Prat de Llobregat per explicar l’estratègia independentista del Jovent Republicà

A l’acte s’ha posat de manifest que les Joventuts d’Esquerra Republicana aposten per una estratègia independentista marcada per l’acumulació de forces per guanyar la partida a l’Estat per tal de seguir avançant cap a la República Catalana

Aquest diumenge 8 de maig les Joventuts d’Esquerra Republicana han organitzat una xerrada a la plaça Pau Casals del Prat de Llobregat per compartir l’estratègia independentista de la formació política, en un acte que ha comptat amb la presència de la diputada al Congrés dels Diputats, Marta Rosique, i el portaveu local, Miguel Ángel López.

L’acte ha servit per explicar com les Joventuts d’Esquerra Republicana posen l’alliberament nacional en el centre de l’agenda política, configurant-se com l’única organització juvenil independentista capaç de vertebrar una estratègia arreu dels Països Catalans.
En aquest sentit, Marta Rosique ha explicat quines són les vies democràtiques per les quals aposta el Jovent Republicà: “cal continuar treballant, tant als carrers com a les institucions per maximitzar les forces de l’independentisme enfront un estat repressiu”. Rosique ha afegit que “només així, des de l’acció organitzada, podrem guanyar totes les batalles i negociacions que se’ns plantegin i serem capaços de fer valer la voluntat del jovent del territori”.
 
Des de la secció local del Prat de Llobregat, en Miguel Ángel López ha remarcat que “des del Jovent Republicà, malgrat no tenir actualment representació a l’Ajuntament, hem treballat juntament amb Esquerra Republicana, per ser una eina política útil i traçar una estratègia republicana des del municipalisme”.
 
A la xerrada ha assistit una família afganesa, la qual després de l’entrada dels talibans ha pogut arribar a Catalunya gràcies a la tasca i el suport de persones com Marta Rosique, a qui agraït la seva feina a les institucions. Marta Rosique ha posat de manifest que “cal seguir lluitant pels que no han pogut marxar i segueixen patint a l’Afganistan”.

Marta Rosique visita el Prat de Llobregat per explicar l’estratègia independentista del Jovent Republicà Marta Rosique visita el Prat de Llobregat per explicar l’estratègia independentista del Jovent Republicà