< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

11.05
2014
Reiniciem Europa a Castelldefels

“Que hi hagi més feina i que sigui millor pagada”, “que la Unió Europea no sigui només Alemanya”, “que els eurodiputats viatgin en classe turista”. Aquestes són algunes de les crítiques i propostes de millora que vam recollir dels veïns de Castelldefels ahir dissabte 10 de maig a la Plaça de l’Estació.

Aquestes idees es van anar penjant a un mural participatiu dividit entre un “no m’agrada” amb totes les crítiques negatives i un “proposo” amb totes les idees de millora.
L’activitat va ser molt ben rebuda entre els castelldefelencs i castelldefelenques que es van aturar a escoltar els parlaments del portaveu nacional Gerard Gómez i de la nostra diputada al Parlament Marta Vilalta.
 
Gómez va incidir en la necessitat de “democratitzar Europa” per tal que “els ciutadans tinguin poder real i puguin desafiar els lobbies i fer un tomb a les polítiques de retallades de la Troika”. La diputada Marta Vilalta va parlar d’anar a Europa per poder “enfortir la formació professional” i “protegir les beques Erasmus” així com per poder “construir un futur sostenible mediambientalment.”

Som conscients que cal fer molta feina per poder reiniciar Europa i que la UE actual té moltes mancances però si de debò volem transformar la nostra realitat cal actuar amb força al Parlament europeu ja que el 70 % de les activitats de la nostra vida diària estan marcades per directives europees.

El portaveu nacional Gerard Gómez debatent amb una veïna de Castelldefels El portaveu nacional Gerard Gómez debatent amb una veïna de Castelldefels