< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

25.11
2019
Violència masclista? Xarxa feminista!

Aquest 25 de novembre, dia en contra de la violència masclista, tornem a sortir als carrers, per condemnar el sistema repressor, capitalista i cisheteropatriarcal i reivindicar les nostres llibertats, els micromasclismes invisibilitzats, les agressions sexuals i els feminicidis

Denunciem els 31 feminicidis que hi ha hagut als Països Catalans durant el 2019, així com reivindiquem el fet de que s’hagin registrat més de 10.000 denuncies de violència masclista en l’àmbit de la parella i més de 2.000 per violència masclista en l’àmbit familiar. Davant d’això no ens quedà un altre opció que empoderar-nos i recolzant-nos a partir d’espais de cures.

Davant l’entrada al Congreso de 52 homes i dones masclistes, homòfobs i feixistes, que ens ataquen i oprimeixen, ara més que mai hem d’actuar, deixant clar quins son els nostres drets i no permetrem que ningú trepitgi tota la feina que portem fent des de ja fa uns anys. Ens sentim amenaçades per la justícia patriarcal, que no empara els nostres drets i ens deixa desprotegides davant la llei, no obstant hem de seguir lluitant des de els feminismes, les cures i l’empoderament entre companyes, creant així una xarxa feminista que destrueixi el masclisme.

Des del Jovent del Baix Llobregat ens sentim amb forces i amb ganes per tirar endavant, estem preparades per combatre l’heteropatriarcat des de les seves arrels, feminitzant tots els espais, combatent totes les discriminacions que rebem i plantant cara a tots els atacs que es produeixen cap als nostres cossos, no volem l’aprovació de les grans empreses que ens cosifiquen, volem ser lliures i viure tranquil·les sense haver de rebre comentaris desagradables sobre el nostre físic cada dia.

Violència masclista? Xarxa feminista!

25 de novembre: tombem el patriarcat, acabem amb la violència masclista! 25 de novembre: tombem el patriarcat, acabem amb la violència masclista!