< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

24.09
2016
Les JERC CC celebren el Concert de la República a Sant Vicenç de Castellet

Més de 150 persones van omplir el Porxo de Can Soler, en un dia ple d'activitat per a les JERC

Dissabte ple d'activitats per a les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) a la Catalunya Central, amb la secció local de Sant Vicenç de Castellet. L'acte central va ser un concert organitzat per les mateixes JERC, al Porxo de Can Soler de la localitat bagenca, anomenat 'Concert de la República'.

Els manresans Arlet van ser els cap de cartell del concert. Les JERC CC van voler reconèixer aquest grup que no va poder arribar a la fase final del Ressò, el concurs de música jove de la Catalunya Centrals. El grup va interpretar versions de cançons típiques catalanes, però també bastants temes propis. La vetllada va estar tancada per DJ SIM, un discjòquei local, que va acabar d'animar a les més de 150 persones que omplien Can Soler.

Abans del concert, però, les JERC de Sant Vicenç i de la Catalunya Central van viure un dia intens. Al matí, a la Sala Can Soler, el president de la secció local d'ERC Sant Vicenç de Castellet, Aleix Lafont, i el secretari regional de formació, Pol Colàs, van donar la benvinguda als militants a la Jornada de Formació de les JERC a les comarques centrals. Després va ser el torn pel Senador de les JERC a les corts espanyoles per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Bernat Picornell, qui va portar a terme la xerrada 'Què som les JERC?: Al carrer i a les institucions'. Després de l'esmorzar, es va fer una Jornada de Comunicació, a càrrec de la secretaria de comunicació de les JERC Comarques Gironines, Xènia Sala. Durant el matí, també van passar per les Jornades el Diputat al Congrés dels Diputats per ERC, Gabriel Rufián, i la Diputada al Parlament de Catalunya per Junts per Sí (JpS) i natural de la localitat, Adriana Delgado.


A l'hora de dinar, les joventuts es van unir a ERC Sant Vicenç de Castellet i a la celebració del 40è aniversari de la seva secció local, en un àpat que va ser multitudinari. Abans del muntatge del concert i un taller de pancartes, també va haver-hi temps per a una Assemblea Regional i per a l'establiment d'un Pla d'Acció Parlamentària per part de la regional. En aquests van assistir el Diputat de les JERC per JpS al Parlament i portaveu de l'organització juvenil, Gerard Gómez, i el secretari nacional de política institucional de les JERC, Pere Sábat.

 
 

El concert final va ser el plat fort de la jornada El concert final va ser el plat fort de la jornada