< Tornar enrere

ACTUALITAT: CAMPANYES

2020
La Sala de la Coma és del poble, aturem la concessió a Caixabank

Abans d’ahir es va donar a conèixer que l’equip de govern de Cassà de la Selva (JxCat i PSC) està tramitant un lloguer a llarg termini d’un espai municipal amb una empresa de l’Ibex 35. Concretament, vol cedir la Sala de la Coma, de l’ajuntament vell, a Caixabank. Les entitats han utilitzat i segueixen utilitzant aquesta sala per realitzar reunions, xerrades, exposicions, assemblees obertes, conferències, actes culturals, i un llarg etcètera.

Des del Jovent Republicà de Cassà de la Selva, considerem que aquest tipus de decisions no valoren la tasca del teixit associatiu del poble. Aquest fet no és puntual, sinó que va precedit de tota una política desfavorable a les entitats, com per exemple: el nul seguiment i interès en les associacions durant el mandat actual, que s’ha extremat durant la crisi sanitària; la cancel·lació de tota activitat de festa major, sense oferir cap alternativa a les entitats per a donar-se a conèixer al poble i seguir creixent any rere any, ni per a obtenir una font d’ingressos vital per a la seva supervivència; entre altres inaccions.
També volem denunciar el cas omís a una reclamació que les entitats porten temps demanant: la creació i cessió de nous locals. Una de les propostes que s’havien realitzat era la remodelació de la segona planta de l’ajuntament vell i de la tercera planta de Can Trinxaria.
Finalment, ens preguntem si realment els ingressos que suposaria la concessió a Caixabank són més valuosos pel poble que no pas tota la tasca realitzada per les associacions locals, o si aquests diners aniran íntegrament destinats a aquestes.
Després de més d’un any de mandat, encara s’està esperant que el govern de Junts per Cassà i el Partit Socialista demostri compromís amb el poble i les seves entitats.Cassà de la Selva, 25 de setembre del 2020

Cartell de la campanya Cartell de la campanya