< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

01.05
2016
1 de maig: Prou precarietat! Per un treball digne i per a tothom!

Trobar feina no és fàcil. Sovint les condicions que demanen estan per sobre les nostres possibilitats i les que ofereixen, per sota les nostres necessitats. Tenir anys d’experiència sol ser un requisit impossible d’assolir quan busquem feina les primeres vegades, dificultant encara més l’entrada dels joves al món laboral. El jovent necessitem formar-nos per accedir-hi però tanmateix sovint cal estar-hi per poder pagar-nos la formació.

Deixant a part la problemàtica de l’elevat atur juvenil, la majoria de joves actius tenim feines temporals, amb sous miserables i condicions de treball pèssimes. A més, davant la dificultat de combinar els horaris d’estudi, i la pròpia vida social, el treball acaba resultant una càrrega més que un dret. La precarietat acostuma a ser l’única opció per fer front al dia a dia.

Un any més, les JERC celebrem el Primer de Maig, dia Internacional dels Treballadors, reivindicant la necessitat de construir un país on els joves puguem trobar feines dignes i es valori l’esforç tal com es mereix. Un país lliure d’explotacions i on les oportunitats siguin a l’abast de tothom.

És per tot això que les JERC CCGG participarem a la manifestació que tindrà lloc a Girona (Plaça Independència, 12.00h) i animem a sumar-s’hi a tot el jovent de les Comarques Gironines.

Prou precarietat! Per un treball digne i per a tothom!

1 de maig 1 de maig