< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

25.03
2019
Anna Tresserras i Susanna Miquel, candidates del Jovent Republicà de Caldes de Malavella a les eleccions municipals

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Caldes de Malavella hem escollit a Anna Tresserras com a cap de llista del Jovent Republicà a la llista d’Esquerra Caldes per les eleccions municipals que se celebraran del proper mes de maig. La candidatura també incorpora a la portaveu de la secció local de les joventuts republicanes, Susanna Miquel.

L’Anna Tresserras, nascuda l’any 1997, és estudiant de Ciències Polítiques a la Universitat Pompeu Fabra, on és la Coordinadora General del sindicat estudiantil Alternativa UPF. També és la presidenta del concurs per a grups novells Destaca’t, el Música Jove de les Comarques Gironines. Tresserras ja va formar part de la llista d’Esquerra Caldes l’any 2015, i repeteix perquè creu que “al poble aquesta vegada ens hi juguem molt”. Com a dona, creu que cal posar perspectiva de gènere a les polítiques que es desenvolupin a l’Ajuntament, i com a jove, que cal aportar les reivindicacions juvenils a les institucions, moltes vagades oblidades per qui governa.

La Susanna Miquel, nascuda l’any 2000, és estudiant de la Universitat de Girona i és Secretària d’Entorn i Moviment Estudiantil del Jovent Republicà de les Comarques Gironines. També és una jove molt implicada a Caldes, on fa de monitora del Centre d’Esplai Sant Esteve i forma part de Joves Intrèpids. “Participar a la llista d’Esquerra Republicana és una manera activa de participar als afers del poble i acostar-nos al model de societat que anhelem”, conclou. 

Les candidates de Caldes de Malavella, Anna Tresserras i Susanna Miquel Les candidates de Caldes de Malavella, Anna Tresserras i Susanna Miquel