< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

16.09
2014
Assemblea de les JERC Comarques Gironines i ESLIC 2014

Les JERC Comarques Gironines hem celebrat el passat cap de setmana l'Assemblea Regional i la desena edició de l'Escola de Formació regional a Bescanó.

Les JERC Comarques Gironines hem celebrat, dissabte passat, l'Assemblea Regional on a més de l'habitual informe del portaveu i dels pressupostos, hem parlat de la campanya pel #SíSí que durem a terme i hem elegit Pol Girbal com a nou Secretari d'Organització regional. L'Assemblea ha comptat amb l'assistència i els parlaments de clausura de Maria Mercè Roca, alcaldable d'ERC per Girona, i de Gerard Gómez del Moral, portaveu nacional de les JERC.
Tot seguit, s'ha celebrat l'ESLIC 2014, la desena edició de l'Escola de Formació Regional de les JERC Comarques Gironines amb un total de 14 xerrades i debats sobre republicanisme, joventut, esquerres, campanyes electorals, comunicació, activisme, etc. Han passat per Mas Vilanna, experts en campanyes electorals com Xavier Peytibi, diputats del Parlament de Catalunya com Lluís Salvadó, Marc Sanglas, Pere Aragonès, Pere Bosch, Marta Vilalta, Sergi Sabrià i el diputat del Parlament Europeu, Josep Maria Terricabras.

Els i les assistents a l'ESLIC 2014 Els i les assistents a l'ESLIC 2014