< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

09.08
2018
Carreguem de reivindicació i lluita la Festa Major de Caldes de Malavella

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la Festa Major del nostre poble i, com no podia ser d’una altra manera, el Jovent Republicà de Caldes hi hem estat presents de la manera més reivindicativa que mai.

Festa i lluita van agafats de la mà, i sumat al moment d’excepcionalitat política que estem vivint al Principat, hem tornat a pujar dalt l’escenari durant els concerts de Germà Negre i Buhos demanant l’abolició de la monarquia amb la banda de Banyoles, i l’alliberament dels presos i de les preses polítiques, juntament amb el retorn de les persones exiliades, amb els de Calafell.
 
Considerem que, davant un moment de retrocés dels drets democràtics als Països Catalans i a l’Estat espanyol, el jovent no ens podem quedar de braços creuats i hem d’aprofitar tots els espais per denunciar les injustícies i la repressió sobre la ciutadania del nostre país.

Homenatge del Jovent Republicà i Buhos a les persones exiliades i preses polítiques Homenatge del Jovent Republicà i Buhos a les persones exiliades i preses polítiques