< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

28.06
2018
Comunicat de les Joventuts d’Esquerra Republicana de Caldes de Malavella davant la visita del ciutadà Felip de Borbó a la nostra vila

Demà divendres 29 de juny el ciutadà Felip de Borbó assistirà a la trobada anual de Rescatadors de Talent a Caldes de Malavella, en el marc dels IX Premis Fundació Princesa de Girona.

Les paraules de Felip de Borbó en el discurs del 3 d’Octubre de l’any passat demostren no entendre res del que està passant al nostre país i evidencien la despreocupació total de les autoritats espanyoles cap a Catalunya. El ciutadà Felip de Borbó va ignorar completament als ciutadans agredits en el Referèndum de l’1 d’Octubre que van defensar les urnes per fer possible que, voluntàriament, les catalanes i els catalans poguéssim expressar les nostra opinió.
 
La seva presència a Caldes de Malavella és una ofensa cap a totes aquelles persones que creuen en la democràcia i que la defensen davant aquells que ens voldrien callats i obedients, com ens voldria el ciutadà Felip de Borbó. Per això, les Joventuts d’Esquerra Republicana de Caldes de Malavella no reconeguem la figura de Felip de Borbó i rebutgem la seva presència al nostre municipi. A CALDES NO VOLEM NI REIS NI CORONES!
 
El Jovent Republicà de Caldes de Malavella també celebrem que es bategi una plaça amb el nom d”U d’Octubre”. Són necessàries aquestes accions de reivindicació del gran acte de desobediència civil que va suposar el Referèndum de l’1 d’Octubre, i també de protesta per la situació d’excepcionalitat democràtica que estem vivint. Per això, emplacem als joves i als ciutadans de Caldes a participar en els actes d’aquest vespre a la nova Plaça U d’Octubre.
 
Caldes de Malavella, 28 de juny de 2018

Placa de la Plaça de l'1 d'Octubre del 2017 de Caldes de Malavella Placa de la Plaça de l'1 d'Octubre del 2017 de Caldes de Malavella