< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

04.07
2006
David Pujol, cap de llista de les JERC per Girona

El portaveu de la Federaci¨® de les Comarques Gironines de les JERC, David Pujol, va ser elegit el passat dissabte al consell nacional de les JERC com a cap de llista territorial de la demarcaci¨® de Girona.
David Pujol va ser elegit per la Federaci¨® de les comarques gironines el passat dijous en un comit¨¨ regional obert a la milit¨¤ncia i amb la participaci¨® del portaveu del ripoll¨¨s. Seguidament, dissabte va ser ratificat per el Consell Nacional de les JERC.
A partir d¡äara, les JERC inicien el proc¨¦s de campanya electoral que, des de les comarques gironines, es treballar¨¤ intensament amb tot un equip de militants i amics que prioritzaran la seva tasca a disminuir les mancances dels joves a les Comarques Gironines, com per exemple, la promoci¨® de habitatges per a joves, o la millora del transport p¨²blic.
D¡äaltre banda, al passat Consell Nacional, tamb¨¦ van ser aprovats els caps de llista de les diferents demarcacions del principat de Catalunya. Aix¨ª doncs, N¨²ria Gavarr¨® secret¨¤ria d¡äorganitzaci¨® i finances de la federaci¨® del Camp i llicenciada en Hist¨°ria per la URV, ser¨¤ la cap de llista per Tarragona. Andreu S¨¤nchez, portaveu de la federaci¨® de Ponent, ser¨¤ cap de llista per Lleida. I finalment, Pere Aragon¨¨s, portaveu nacional de les JERC ser¨¤ cap de llista per Barcelona.