< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

11.11
2007
David Pujol i Marc Puig, de Comarques Gironines, entren a la permanent nacional de les JERC

David Pujol, de Figueres i antic portaveu de la federació i Marc Puig, de Blanes, antic secretari de Política Municipal, han estat elegits, aquest diumenge, en el XXI Congrés Nacional de les JERC per formar part de la permanent Nacional.

 

Aquest cap de setmana, s’ha celebrat a la localitat de Mataró, el XXI Congrés Nacional de les JERC, a on, a part de discutir i aprovar el pla estratègic per als pròxims 2 anys, s’ha renovat per complert la permanent nacional de les JERC.

Gerard Coca, de Barcelona, ha estat elegit nou portaveu Nacional, i David Pujol i Marc Puig, de Comarques Gironines, han estat elegits secretari Nacional de Coordinació territorial i secretari Nacional de relacions Internacionals respectivament.

Des de la federació, volem expressar el mes gran orgull per la presència de dos membres «molt importants i respectats» de la federació a la nova permanent nacional i mostrar el nostre «ampli suport» a totes les persones que han estat elegides per formar part de la nova permanent Nacional i que en els pròxims dos anys «desenvoluparan una tasca clau i molt important per la nostra organització».