< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

08.04
2010
Destaca't 2010, el concurs de música jove de les JERC-Comarques Gironines

Un any més la federació regional de les JERC de les Comarques Gironines organitza la segona edició del DESTACA’T, el concurs de música jove de les Comarques Gironines. El DESTACA’T 2010 pretén ser una eina de promoció pels grups novells de les Comarques Gironines, per tal de garantir espais per realitzar actuacions i generar noves oportunitats per la seva promoció. [Fes clic per a més informació]

Un any més la federació regional de les JERC de les Comarques Gironines organitza la segona edició del Destaca't, el concurs de música jove de les Comarques Gironines.

El Destaca't 2010 pretén ser una eina de promoció pels grups novells de les Comarques Gironines, per tal de garantir espais per realitzar actuacions i generar noves oportunitats per la seva promoció.

Aquest any, el Destaca't 2010, amplia horitzons i formats. Com a principal novetat, i fruit de l’elevat nombre d’inscripcions en l’edició de l’any passat, l’organització del concurs ha decidit realitzar dues fases del concurs. En primer lloc es realitzaran 3 semifinals a Vidreres el 24 d’abril, i a Torroella de Montgrí i Figueres el 15 de Maig. D’aquestes eliminatòries, els guanyadors participaran a la final que es realitzarà a la ciutat de Girona a finals del mes de Juny.

Premis
El guanyador del Destaca't 2010 tindrà accés a participar a la final del Concurs Música Jove, que es realitza cada any en el marc de l’Acampada Jove 2010 que es celebrarà a Montblanc els propers 15, 16, 17 i 18 de juliol. El guanyador del Concurs Música Jove, tindrà l’oportunitat de ser el grup que inaugurarà l’Acampada Jove del 2011.

Inscripcions
Les inscripcions al Destaca't 2010 són completament gratuïtes, i s’han de realitzar a través de correu electrònic, enviant 3 cançons en format mp3, un breu currículum del grup, els noms dels membres del grup amb el seu corresponent DNI i un telèfon de contacte a [email protected]

Per a més informació podeu consultar la pàgina web del Destaca't:
www.destacatccgg.blogspot.com

destacat-790.jpg destacat-790.jpg