< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

20.04
2010
DESTACA'T 2010, PER PROBLEMES TÈCNICS S'AMPLIA L'INSCRIPCIÓ!!!

PER PROBLEMES TÈCNICS AMB EL CORREU S'AMPLIA EL TERMINI D'INSCRIPCIONS DEL DESTACA'T!!! PODEU FER LES VOSTRES INSCRIPCIONS AL E-MAIL: [email protected] PER QUALSEVOL DUBTE: [email protected] Aina:649863842 Pau: 628168558

BASES i CARACTERÍSTIQUES DEL DESTACA’T CCGG 2010


1.Característiques dels grups:

• No professionals. És a dir amb un màxim d'un treball editat, i no poden estar contractats per una discogràfica o productora musical.

• Els membres del grup han de ser de les comarques gironines. S’entén com a grup de les comarques gironines els grups els quals la majoria dels membres són empadronats o nascuts a qualsevol de les comarques gironines.

• Tots els membres dels grups han de ser menors de 30 anys (inclosos).

• La majoria dels temes del grup han de ser propis i cantats majoritàriament en català.


2.Elecció dels grups:

• Les inscripcions dels grups que optin a actuar al concurs es faran al correu electrònic [email protected] , amb 3 cançons en format mp3 que s’enviaran al correu electrònic corresponent, número de DNI de cadascun dels membres, un breu currículum del grup i 3 telèfons de contacte. L’últim dia per a la inscripció serà el 18 d’abril.

• Es procedirà a la tria dels grups, 6 grups per a la semifinal del concurs a Vidreres el dia 24 d’abril, 6 grups per a la semifinal del concurs a Figueres el 15 de maig i 6 grups per a la semifinal de Torroella de Montgrí el 15 de maig. La decisió d’on concursarà cada grup s’intentarà fer per afinitat i conveniència de cada grup a desplaçar-se a un lloc o un altre, tinguent l’organització la decisió final. L’ordre d’actuació es farà per sorteig. Amb actuacions de 45 minuts per grup.

-De cada semifinal, sortirà 1 grup guanyador, que concursaran a la final que es celebrà a Girona a un lloc per determinar el mes de Juny. On les actuacions podran tenir una durada d’1 hora per grup.


3.Elecció del guanyador:

• En el sistema de preselecció dels grups, per les semifinals es tindrà en compte l’originalitat, repertori, musicalitat, i la qualitat.

• El sistema de votació per les semifinals, serà “una consumició, un vot”, classificant-se per la final el grup que obtingui més vots.

• L’elecció del grup guanyador de la final funcionarà de la següent manera:

Es podran obtenir un màxim de 6 punts: 3 punts per el grup més votat, 2 per el segon més votat i 1 per el tercer més votat, i 3, 2, o 1 punts en funció de la valoració d’un jurat qualificat. En cas d’empat entre 2 grups prevaldrà la valoració del jurat.

• Un cop s'esculli el guanyador, serà anunciat i comunicat a l'Organització de l'Acampada Jove 2009.

• En cas que el guanyador renunci al premi, el premiat serà el 2n classificat.
En el cas de que sorgeixi qualsevol anomalia en el concurs, la organització triarà les accions adequades segons el cas.4.Premi

Inclou

• Participació a la final nacional del concurs Música Jove, en el marc de l'Acampada Jove. (El dia, l'hora, la durada, l'espai i l'ordre de participació; així com el sistema de votacions seran decidits per l'organització del festival.)

• Abonaments per a l'Acampada Jove només per als membres del grup guanyador.

No inclou

• Retribucions econòmiques, desplaçaments , allotjaments ni àpats. Ni per a la participació a la final del Música Jove ni en el cas de resultar guanyadors i tocar a l'escenari principal a la següent edició.

• Invitacions o entrades que no siguin membres del grup.

L'organització serà la responsable de prendre la decisió de substituir el grup guanyador, o de deixar el premi desert, en cas que aquest primer renunci a ell.
En el cas de que sorgeixi qualsevol anomalia en el concurs, la organització triarà les accions adequades segons el cas.


Llocs on inscriure’s al concurs:

Via correu electrònic a: [email protected]

• Per qualsevol altre dubte o problema podeu contactar amb nosaltres a:

Aina - 649863842

Pau - 628168558 visita també www.destacat.blogspot.com