< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

05.04
2011
Efecte Croma, primers finalistes del concurs de música jove Destaca't 2011


Aquest dissabte al vespre es va celebrar la primera semifinal de la tercera edició del concurs de musica jove de les Comarques Gironines Destaca't. Aquesta es va dur a terme a la capital de la Garrotxa, a Olot, on ,més d'un centenar de persones van assistir per donar suport als grups novells i gaudir de la seva música.

El concurs va començar a les 8 del vespre, i van tocar-hi 6 grups. Aquests concursaven per passar a la final que tindrà lloc el divendres 1 de Juliol a la Sala la Mirona de Salt.
En aquesta semifinal van participar-hi els gironins Paràsits i Gusto Raro, el grup de Banyoles Red Souls, i els olotins Lapsus, The High Five i Efecte Croma.
Aquests últims van ser proclamats guanyadors de la primera semifinal d'aquesta edició després de tenir en compte els vots del públic, del jurat, i dels grups entre sí.

Properament es realitzaran les quatre semifinals restants. En primer lloc es durà a terme, aquest dissabte 9 d'abril, la segona semifinal a Sant Feliu de Guíxols, seguida per una semifinal el 23 d'abril a Sant Joan de les Abadesses. La següent tindrà lloc a Figueres el 14 de Maig, i per acabar, la última semifinal del Destaca't 2011 es farà a Blanes el dia 11 de Juny.

Efecte Croma és el primer finalista d'aquesta edició del Destaca't, que conjuntament amb els altres quatre ,que encara desconeixem, concursaran per tenir l'oportunitat de tocar a l'Acampada Jove 2011

semifinal destaca't 2011 Olot semifinal destaca't 2011 Olot