< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

16.06
2016
El 26J fes-ho tu, anul·la'ls!

Aquest matí, les JERC Comarques Gironines, hem fet un acte simbòlic davant la Facultat de Dret de la UdG anul·lant el Tribunal Constitucional. També hem recordat la importància de l'educació amb la Susanna Pagès Jutglar, candidata de les JERC per Girona al Congrés, la Teresa Jordà, candidata d'ERC per Girona al Congrés, i Quim Ayats, candidat al Senat.

Teresa Jordà, ha manifestat que ‘durant la pròxima legislatura tornarem a portar al Congrés la derogació de la Llei Wert, una llei retrograda i recentralitzadora que, a més a més, suposa una homogeneïtzació del sistema educatiu en detriment de les competències de cada comunitat autònoma’. Jordà ha manifestat que en la futura República catalana ‘destinarem un 6% del PIB a educació per garantir-ne la qualitat i la inclusió’

Quim Ayats, ha defensat que des d’Esquerra Republicana també es continuarà lluitant per tal que ‘es traspassi a la Generalitat la gestió de les beques i ajudes a l’estudi. Ho hem tornat a fer en aquesta legislatura i, un cop més, ho han tombat PP, PSOE i Ciutadans’.

Susanna Pagès, ha demanat que s’acabi aprovant, en aquesta propera legislatura, el dret de vot per als joves a partir dels 16 anys. ‘Des d’Esquerra ja ho hem defensat perquè creiem que a 16 anys estem totalment capacitats per decidir qui volem qui ens governi’, ha manifestat Pagès.

El 26J fes-ho tu, anul·la'ls! El 26J fes-ho tu, anul·la'ls!