< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

16.12
2013
El Consell Nacional de les JERC aprova per unanimitat una resolució contra la MAT presentada per les JERC CCGG

Ahir, 15 de desembre, les JERC vam celebrar el Consell Nacional i, entre d'altres, vam aprovar donar suport a la data i a la pregunta per la consulta sobre la independència, donar suport a RTVV i, a proposta de les JERC Comarques Gironines, vam aprovar per unanimitat una resolució contra la MAT i contra un model energètic insostenible i basat en el benefici privat.
La línia de Molt Alta Tensió pretén transportar 400.000 volts a través de torres d'alta tensió de 50 a 70 metres d'alçada. La seva construcció, a càrrec de l'empresa privada Red Eléctrica Española, comporta grans impactes paisatgístics, l'augment del risc d'incendis, la disminució de la biodiversitat, danys sobre la salut de les persones que hi viuran a prop i d'altres afectacions pels territoris on passa.
D'aquesta manera, les JERC diem un NO rotund a la MAT, donem tot el nostre suport a les entitats que dia a dia hi treballen en contra i, encoratgem a tothom a plantar cara a aquest projecte que atempta contra el territori.
Les JERC apostem per un nou model energètic, basat en les energies renovables impulsades des de les administracions públiques i les cooperatives.  

No a la MAT. Defensem el Territori! No a la MAT. Defensem el Territori!