< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

13.09
2021
EL JOVENT REPUBLICÀ CRIDA A L’ORGANITZACIÓ JUVENIL EN UNA CAMPANYA A L’INICI DEL CURS ESCOLAR

L’acció, coordinada a 20 municipis i 34 instituts, reivindica la mobilització de l’estudiantat a través de pancartes als centres educatius

Ahir a la nit, el Jovent Republicà de Comarques Gironines va penjar una trentena de pancartes a diversos centres educatius per cridar a l’organització juvenil coincidint amb l’inici del curs escolar. Les pancartes, que porten el lema “Organitza’t i Lluita!”, tenen com objectiu que el jovent prengui consciència de les batalles socials i que s’organitzi per a aconseguir la independència de Catalunya.
 
L’acció es va dur a terme a la nit de forma coordinada a 20 municipis de comarques gironines i arribant a un total de 34 centres educatius. Des de l’organització destaquen l’èxit a Girona i Figueres, amb 5 pancartes a cada ciutat, i a Banyoles, Ripoll i Olot, amb 3 pancartes a cadascuna.
 
El Jovent Republicà de Comarques Gironines ja va començar l’últim curs escolar amb una campanya similar de cara a la crida de militància. Des de l’organització asseguren que va tenir molt bona rebuda entre l’estudiantat i que va permetre obrir debats sobre el sistema educatiu als centres de comarques gironines.

Pancarta a l'Institut Montilivi de Girona Pancarta a l'Institut Montilivi de Girona