< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

21.11
2020
El Jovent Republicà de CCGG escull Anna Tresserras com a cap de llista a les eleccions del 14F

Pau Morales és l’escollit per la militància per encapçalar la llista a nivell nacional

El passat dissabte 21 de novembre, la militància del Jovent Republicà de Comarques Gironines va ratificar el Congrés del 14 de novembre on es va escollir Anna Tresserras com a cap de llista a les eleccions del 14 de febrer. Tresserras, de 23 anys i politòloga, és militant des del 2013 al seu municipi, Caldes de Malavella, i va ser coordinadora d’Alternativa UPF. Actualment, és secretària d’Acció Política de Comarques Gironines i Presidenta del Destaca’t.

Des del Jovent Republicà també es va escollir Arnau Benac, actualment el regidor més jove dels Països Catalans a Quart, i Coral Moli, de Sant Joan les Fonts i estudiant d’història i matemàtiques a la Universitat de Barcelona. Al Congrés, també s’hi va presentar Àlvar López. L’ordre de les llistes, que s’acabarà de consensuar amb Esquerra Republicana de Comarques Gironines, seguirà estrictament el format de llista cremallera amb la voluntat d’aconseguir la paritat a les institucions.

La candidata a llistes de la demarcació de Girona, Anna Tresserras, va manifestar durant el Congrés que “el jovent som dels principals afectats de la crisi social i econòmica que estem vivint”. Tresserras també va afegir que “és el moment d’estar al carrer però també a les institucions per blindar un canvi de paradigma”.

Pau Morales, actual portaveu del Jovent Republicà, ha estat l’escollit per encapçalar la llista juvenil a nivell nacional. Morales té 26 anys i és graduat en història per la Universitat de Barcelona. També és soci d’Òmnium Cultural i l’ANC. Durant el mandat 2015-2019 va ser tinent d’alcalde del seu municipi.

A les anteriors eleccions parlamentàries del 21 de desembre del 2017, Judit Calveras va ser l’escollida per encapçalar la llista del Jovent a les Comarques Gironines. També l’acompanyaven Sergi Quiñones i Mariona Vilarroya

Anna Tresserras durant la campanya de les municipals del 2019 Anna Tresserras durant la campanya de les municipals del 2019