< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

03.12
2017
Els candidats de les JERC a la demarcació de Girona expliquen com encarem la campanya a Figueres

Les JERC de Figueres hem organitzat una trobada a la plaça de l'Ajuntament, on els candidats de les JERC de la demarcació de Girona (Judit Calveras, Sergi Quiñones i Mariona Vilarroya) han exposat les intencions d'activar la República a partir de les eleccions imposades del proper 21 de Desembre.

Sergi Quiñones ha explicat que el jovent hem de ser a les institucions "per implementar una república que ens posi al centre de les decisions polítiques i parlamentàries". A més, ha explicat que "volem que els departaments de joventut d'arreu, i a tots els nivells de l'administració es segueixin nodrint de la realitat que viu dia a dia el jovent".

 
La candidata Mariona Vilarroya, creu que "cal posar l'atenció al carrer". Les JERC participarem de tots els espais d'actuació proposats per altres actors del moviment independentista "per mantenir la mobilització popular cívica i pacífica tal com hem fet fins ara".
 
Finalment, la cap de llista de les JERC a la demarcació de Girona, Judit Calveras, ha apuntat que "el debat de la independència està superat, ara cal fer la República. República amb minúscules i República amb majúscules, des dels carrers i des de les institucions, des de la iniciativa parlamentària i des de la iniciativa legislativa popular. La victòria ens demana que la gent segueixi mobilitzada i organitzada per fer front a l'estat feixista que a part de vençuts, també ens vol humiliats".
 
La trobada, que ha comptat amb una trentena d'assistents al llarg del migdia, ha finalitzat amb un vermut al bar Interval, on s'han intercanviat dubtes i debatut amb les candidates i el candidat.
 
També hem condemnat les pintades amb símbols feixistes que han aparegut aquest matí a la seu de les JERC i ERC de Figueres.

Els candidats parlen amb els veïns i veïnes de Figueres Els candidats parlen amb els veïns i veïnes de Figueres