< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

07.06
2008
Es presenta la nova secció local de les JERC a Santa Cristina d'Aro

El passat divendres, 6 de Juny, es va presentar de forma oficial als mitjans de comunicació i a la població, la nova secció local de les JERC a Santa Cristina d'Aro.
L'acte va tenir lloc a l'antic ajuntament de la població de l'Alt Empordà, i va comptar amb la presència de nombroses persones que es van acostar en aquest acte inaugural.
En la presentació, hi van intervenir Salvi Folgueres (portaveu de la nova secció local) i Roger Brull (secretari d'organització de la secció local), que van explicar al públic els seus objectius i motivacions, de perquè estan a les JERC i els seus objectius per el poble de St. Cristina.
En l'acte, també hi van participar Guillem Brull (Secretari d'Organització de les JERC Comarques Gironines) i Jordi Mulà (Actual regidor d'esports del consistori, i membre d'esquerra). Mulà va donar tot el suport d'esquerra i va posar sobre la taula un objectiu comú: «aconseguir que tots els joves de la ciutat tinguin il·lusió per participar activament en totes les activitats que es facin des de les JERC com des de l'Ajuntament».
Després de l'acte de presentació, es va fer un sopar popular, seguit d'un concert a càrrec de Ayahuasca Sutra i The violet Freqüency.