< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

31.08
2018
Escollim la nova permanent del Jovent Republicà de les Comarques Gironines

La militància de les Joventuts d’Esquerra Republicana Comarques Gironines vam escollir dissabte 25 d’agost el nou equip que integrarà la Permanent Regional. Un equip de 9 persones amb Xènia Sala al capdavant, que compta també amb Ferran Quintana, Oriol Planella, Marina Vinardell, Aniol Castells, Sergi Quiñones, Susanna Pagès, Miquel Salvans i Susanna Miquel, dissenyat per complir objectius de les joventuts republicanes durant els propers dos anys.

És la primera vegada que una dona surt escollida com a Portaveu del Jovent Republicà a les Comarques Gironines. Tot i així, Sala va reivindicar que les dones de les joventuts republicanes no són escollides pel fet de ser-ho, sinó per la seva vàlua política. En la cloenda del Congrés, que va comptar amb les intervencions de Marta Payero, Pau Presas, la diputada del Jovent Republicà Rut Ribas, i Xènia Sala, la nova portaveu va afirmar que “no és buscat que avui tanquem l’acte tres dones”, sinó que és “fruit del treball que duem a terme dia a dia”  i que “hauria de ser la cosa més natural del món”.
 
Abans de la celebració del Congrés Regional, la militància de les joventuts republicanes vam fer una excursió al Castell de Montgrí, per recordar i mostrar el nostre suport a la consellera Dolors Bassa, injustament empresonada per l’Estat repressor a Puig de les Basses. Es va reivindicar la seva llibertat, i la de totes les persones preses i exiliades, des del lloc que Bassa tan aprecia, el seu refugi per contemplar la Mediterrània. Properament, se li faran arribar les fotografies, juntament amb una carta explicant les experiències de la jornada.
 
Nova permanent:
Portaveu – Xènia Sala (La Bisbal d’Empordà)
Organització – Ferran Quintana (Figueres)
Finances – Oriol Planella (Riudellots de la Selva)
Comunicació – Marina Vinardell (Girona)
Xarxes – Aniol Castells (Cassà de la Selva)
Formació – Sergi Quiñones (Salt)
Acció Política – Susanna Pagès (Olot)
Activisme – Miquel Salvans (Riudellots de la Selva)
Entorn i Moviment Estudiantil – Susanna Miquel (Caldes de Malavella)

Nova Permanent Regional de les Comarques Gironines Nova Permanent Regional de les Comarques Gironines