< Tornar enrere

ACTUALITAT: NOTÍCIES

04.10
2015
ESLIC 2015 i Assemblea Regional

Durant aquest darrer cap de setmana, les JERC Comarques Gironines hem celebrat l’ESLIC, l’onzena edició de l’Escola de Formació Regional que duu a terme l’organització cada any.
 

Cal Ferrer de Porqueres va acollir durant tot el dissabte i el matí de diumenge passat a una trentena de militants de les JERC d’arreu del territori gironí en motiu de l’Escola de Formació Regional, l’ESLIC.

A través de diverses xerrades i debats es van tractar temes com l’educació, el medi ambient i la cultura, aquest darrer amb la col·laboració d’Enric Marín. A més es va realitzar un taller d’oratòria, a càrrec de Josep Vicenç Mestre, i una gimcana política entre d’altres activitats. Roger Torrent, diputat al Parlament, i Teresa Jordà, diputada al Congrés, també van assistir en l’ESLIC d’enguany.

Aprofitant l’ocasió, dissabte al matí, abans de l’inici de l’ESLIC, va tenir lloc l’Assemblea Regional de les JERC CCGG. S’hi va explicar l’informe polític i l’econòmic, valorar les eleccions del 27S i començar a parlar del Destaca’t 2016. Per la clausura de l’Assemblea, David Mascort, president d’ERC a la Federació de Girona, va adreçar-nos unes paraules. 

Teresa Jordà a l'ESLIC 2015 Teresa Jordà a l'ESLIC 2015